Kattavat remonttipalvelut Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

Yhteystiedot

Vantaalta käsin toimiva MesLog Oy tarjoaa kattavat kunnostus- ja remonttipalvelut yritysasiakkaille. Meillä on joukko ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on laaja kokemus alalta ja jotka räätälöivät työnsä juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivaksi. Voit siis olla varma, että palvelumme ylittää kaikki odotuksesi.

 

Tarjoamme täyden valikoiman remonttipalveluja kaikkiin kunnostustarpeisiin. Saat meiltä muun muassa kylpyhuone- ja keittiöremontit, maalaukset, tapetoinnit, sekä putki- ja ilmastointityöt – me teemme kaiken. Yrityksille, jotka tarvitsevat suurempia projekteja nopeasti missä tahansa Uudenmaan seudulla, meillä on juuri oikeanlaiset ratkaisut. Me tiedostamme, että jokainen projekti on erilainen ja siksi teemmekin aina tarjouksen yksilöidystä palvelusta. Ota yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Märkätilaremontit sertifioidulta tekijältä

Märkätilaremontit MesLog Oy:llä toteuttaa aina sertifioitu ja hyvin koulutettu alan huippuosaaja. Ensiksi vanhat märkätilat puretaan, jonka jälkeen voidaan suorittaa vedeneristys- ja pohjatyöt. Kun pohjatyöt on saatu suoritettua, voidaan asentaa uudet kaakelit, tehdä seinä- ja kattotyöt sekä asentaa paikalleen uudet kiinteät kalusteet.

Putki- ja ilmastointityöt taitavalta ammattilaiselta

Putki- ja ilmastointityöt pitävät sisällään muun muassa viemärilinjojen asentamisen sekä ilmastointikanavien puhdistusta tai uusimista. Putki- ja ilmastointitöissä ei kannata säästellä, sillä vahingon sattuessa voivat korjauskustannukset nousta ikävän korkeiksi. Valitse siis kokenut ammattilainen urakkasi putki- ja ilmastointitöihin.