Koneiden kuljetus ripeästi ja turvallisesti koko Uudenmaan alueella

Kaikki yhteystietomme

Jos etsit luotettavaa yritystä, joka pystyy kuljettamaan minkä tahansa tyyppisiä koneita, älä turhaan etsi kauempaa. MesLog Oy:llä on vuosien kokemus kaikenkokoisten koneiden huolellisesta käsittelystä. Me takaamme, että koneesi saapuvat turvallisesti perille.

 

Me kuljetamme tehokkaasti muun muassa kaikki työkoneet (maatalous-, maanrakennus-, metsäkoneet) sekä erikokoisemmatkin teollisuuskoneet. Meidät tunnetaan paikallisesti erityisesti laadukkaasta kuljetuskalustostamme, oikeasta asenteesta sekä pitkästä kokemuksestamme. Ota yhteyttä logistiikkatiimiimme ja kerro minkälaisten koneiden kuljetuksia yrityksesi tarvitsee. Voit tilata kertaluontoisen kuljetuksen tai tehdä meistä pitkäaikaisen kumppanisi kaikkiin kuljetuksiin. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta käsin Helsingissä, Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kuljetusten tilausprosessi

Haluamme tehdä tilauksen sinulle mahdollisimman helpoksi, joten ennen tilauksesi vahvistusta annamme läpinäkyvän hinnan. Kun olemme syöttäneet tarvittavat yksityiskohdat koneen kuljetuksesta tilausjärjestelmään, saat välittömästi hintatiedot tiimiltämme. Tilaus viimeistellään vasta kun olet hyväksynyt kaikki ehdot.

 

Vaikka tämäntyyppisen tilauksen tekemiseen liittyykin muutamia vaiheita, asioiminen kanssamme on sujuvaa. Konekuljetuksen tilaamiseksi riittää, että annat aluksi nouto- ja toimituspaikkakunnat sekä kuljettavan koneen painoarvion ja mitat.

 

Mikäli olet kiinnostunut laitteiden vuokrauksesta, katso tarjontamme täältä!

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos et ole varma, onko MesLog Oy oikea yritys konekuljetustarpeisiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja varmistamme, että kaikki sujuu ongelmitta. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta käsin Helsingissä, Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Tarvittaessa voimme sopimuksen mukaan järjestää kuljetuksen kauemmaksikin.

 

Saat meihin nopeimmin yhteyden soittamalla, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!